Til startsiden

Mail til webmaster

Startside Før du bygger
S P I  S E S T E D E R

Den Gyldne Hane

Restaurant og hotel Den Gyldne Hane serverer god mad i hyggelige lokaler med et oprindeligt præg. Priserne er rimelige og der er et godt forhold mellem pris og kvalitet. Om sommeren kan frokostplatten og den kolde fadøl osv. nydes ved udendørs borde på den livlige havneplads.

Den Gyldne Hane har altid et festligt tilbud til Sankt Hans og andre højtider. I sæsonen, holdes der også godt besøgte skaldyrsaftener.

Hjemmeside Den Gyldne Hane

Café Tunen

På havnepladsen finder man også Café Tunen. Det er stedet, hvis man skal have sig en god stor is. Men Café Tunen tilbyder også et enkelt og rigeligt måltid til en yderst fornuftig pris. Det er et godt sted, når kaloriebehovet godt må kunne dækkes, uden det tager for lang tid eller koster for meget.

Smørrebrød - ud af huset
Indehaveren af Café Tunen er uddannet ”kold Jomfru”, så skal man bruge et fad klassisk dansk smørrebrød, kan man bestille det på Café Tunen.

Hjemmeside Café Tunen

Aasløkke Kro - Kroen med den flotte udsigt


Moderniseret spisekort
Kroen fik ny ejer i 2018, hvor kokken Benedikte Kühn 1. juni stllede sig bag komfuret. I den anledning har spisekortet fået en make over. Det er stadig de klassiske retter der er i fkókus, men nu med et twist og måske lidt italiensk inspiration.
Ud over kortet, tilbyder kroen dagens ret til 120 Kr., Som også kan fås som Take Away.

Åbent alle dage undtagen tirsdag.

Hjemmeside Aasløkke Kro

Sjællands Odde - Spisesteder

Denne side er opdateret d. 02-01-2019