Spisesteder
Til startsiden

Mail til webmaster

Navigation fra sitemab

Startside Før du bygger
S P I  S E S T E D E R

Den Gyldne Hane

Restaurant og hotel Den Gyldne Hane serverer god mad i hyggelige lokaler med et oprindeligt præg. Priserne er rimelige og der er et godt forhold mellem pris og kvalitet. Om sommeren kan frokostplatten og den kolde fadøl osv. nydes ved udendørs borde på den livlige havneplads.

Den Gyldne Hane har altid et festligt tilbud til Sankt Hans og andre højtider. I sæsonen, holdes der også godt besøgte skaldyrsaftener.

Hjemmeside Den Gyldne Hane

Café Tunen

På havnepladsen finder man også Café Tunen. Det er stedet, hvis man skal have sig en god stor is. Men Café Tunen tilbyder også et enkelt og rigeligt måltid til en yderst fornuftig pris. Det er et godt sted, når kaloriebehovet godt må kunne dækkes, uden det tager for lang tid eller koster for meget.

Smørrebrød - ud af huset
Indehaveren af Café Tunen er uddannet ”kold Jomfru”, så skal man bruge et fad klassisk dansk smørrebrød, kan man bestille det på Café Tunen.

Hjemmeside Café Tunen

Bodega DOK 300

På Bodega DOK 300 på Oddenvej 300 serverer traditionel dansk mad i  omgivelser med uforfalsket krostemning. Et sted de lokale holder deres fester og måske får en lørdagsøl eller to.

Pizzaer og anden take away er DOK 300 også leveringsdygtige i.

Aasløkke Kro

Længere inde på Sjællands Odde - næsten i Lumsås, finder man Aasløkke Kro. En rigtig gammel kro med udsigt, charme og atmosfære. Bygningen er fra 1800-tallet. Fra ca. 1950 åbnede en kaffebod på stedet, som efterhånden udviklede sig til en rigtig kro. Maden er god - rigtig kromad uden nymodens dikkedarer.

Kroen er bl.a. berømt for sin wienerschnitsel, som skulle være meget veltillavet.

Hjemmeside Aasløkke Kro

 Sjællands Odde - Spisesteder

Denne side er opdateret d. 08-01-2018